Skandal na bini muzičkog takmičenja! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Nov.2016, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na bini muzičkog takmičenja! (FOTO, VIDEO)

Nepoznati muškarci izleteli na binu i napali izvođačicu

Sve u duhu dobre zabave, malo sutra!

U toku sinoćnje epizode britanskog X Faktora, nekoliko muškaraca je "uletelo" na binu dok je nastupala kontroverzna "reperka" Honey G.

Napadači su zapravo Internet šaljivdžije poznate po svojim ispadima u javnosti - jedan od njih je bio u zatvoru jer je pokušao da ukrade sliku iz muzeja pred posetiocima.

Razlog zbog kojeg su napali takmičarku X >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Faktora je taj što su želeli "samo da joj skinu kačket i naočare".

Obezbeđenje je brzo reagovalo, a u pomoć pevačici je pritekao i Sajmon Kauel koji joj se izvinio zbog napada i rekao joj da je u prvi mah mislio da se radi o nekakvoj koreografiji.

Jedan od učesnika ove "šale" je ranije tokom večeri na svom Facebooku objavio video iz publike u kojem je najavio "svoj nastup u X Faktoru"

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.