Skandal: Novoj misici preti oduzimanje krune!

Izvor: S media, 10.Okt.2012, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal: Novoj misici preti oduzimanje krune!

Zvanično najlepša devojka Srbije našla se u centru skandala.

Novoizabrana mis Srbije Nikolina Bojić u braku je sa kanadskim teniserom hrvatskog porekla Frankom Dančevićem, zbog čega joj preti oduzimanje krune!

Ona se sredinom maja na plaži na Floridi venčala sa poznatim teniserom, a uzimajući u obzir činjenicu da po svetskim pravilima udata žena ne može da nosi tutulu mis neke zemlje, Nikolina bi mogla da ostane bez lente najlepše devojke >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbije.

Međutim Nikolina kaže da joj venčanje tek predstoji, bez obzira na fotografiju na kojoj zaljubljen i par nosi burme.

Izvor: S media, Press, Foto: Press

Pretraga po temi: Skandal, Mis Srbije, Nikolina, Preti joj oduzim anje krune, Brak

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skandal: Novoj misici preti oduzimanje krune! (FOTO)

Izvor: S media, 10.Okt.2012

Zvanično najlepša devojka Srbije našla se u centru skandala. ..Novoizabrana mis Srbije Nikolina Bojić u braku je sa kanadskim teniserom hrvatskog porekla Frankom Dančevićem, zbog čega joj preti oduzimanje krune!..Ona se sredinom maja na plaži na Floridi venčala sa poznatim teniserom, a uzimajući...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.