Sjajne vesti za ljubitelje serije “Prijatelji”!

Izvor: 011vodič.com, 22.Feb.2020, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajne vesti za ljubitelje serije “Prijatelji”!

Postava serije “Prijatelji” okupiće se za jedan specijal više od 15 godina nakon završetka serije.
Foto: IMDb
Posebna epizoda biće emitovana na striming servisu HBO Max koji se pokreće u maju. Datum tek treba biti objavljen.
Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudro, Met LeBlank, Metju Peri i Dejvid Švimer potvrdili su pojavljivanje. “Događa se”, napisao je Peri uz fotografiju postave iz 1990-ih. Ostatak postave zatim je podelio istu fotografiju.
Prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su emitovani od 1994. do 2004. godine i postali su jedan od omiljenih sitkoma svih vremena, a poslednjih godina šou je stekao legije novih fanova preko Netfliksa.
HBO Max je osigurao prava na seriju za 425 miliona dolara, prenosi BBC.
Glumci će čestvovati i u produkciji epizode, a svaki od njih, prema Variety, trebao bi da dobije 2,5 miliona dolara za tu ulogu.
Fanovi serije ne mogu sakriti svoje oduševljenje na društvenim mrežama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

"Prijatelji" potvrdili snimanje nove epizode

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2020

Otkako je objavljena vijest da će, 15 godina nakon završtetka serije, "Prijatelji" dobiti još jedan specijal, fanovi su u transu, ali i glumci. Ova posebna epizoda moći će da se gleda na striming servisu HBO Max, koji se pokreće u maju, a datum emitovanja će tek biti objavljen.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.