Izvor: Njuz.net, 17.Okt.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sipanje goriva za 1000 poskupelo na 1100 dinara

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeCELA SRBIJA, 17. oktobar 2018, (Njuz) – Točenje goriva za 1000 dinara poskupelo je na 1100 dinara, javljaju naši reporteri širom zemlje.
Naime, sve više vozača umesto tradicionalnog “Sipaj mi za hiljadu!”, radnicima na pumpama dobacuju: “Sipaj mi za hiljadu i sto!”.
– Celog života točim gorivo za 1000 dinara, ali u poslednje vreme, od kako ono stalno poskupljuje, moram da dodam još jednu stotku – kaže Vojislav Ratković, vozač iz Beograda – Smetaju mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << cepidlake koje sipaju za 1090, 1091 ili 1091,4 svakodnevno prateći aktuelnu cenu benzina. Mislim da treba svi da se dogovorimo da je nova cena goriva 1100 dinara – objašnjava ovaj vozač.
Iz Udruženja pumpadžija apeluju na vozače da pripreme sitan novac kada plaćaju gorivo.
– Imamo problem kada neko da 2000 dinara, pa moramo da mu vratimo 900 dinara. Nedostaje nam vreme kada su svi sipali za jednu crvenu – kaže Rista Marković iz ovog udruženja i poručuje vozačima da se vrate na sipanje za hiljadarku – Možda će im auto stati ranije, ali barem neće morati da čekaju da radnica na pumpi rasitni novac u obližnjoj trafici – dodaje on.
S druge strane, iz Vlade Srbije napominju da, to što vozači sipaju za 1100 dinara, predstavlja pokazatelj rasta životnog standarda.
– Ne treba biti pesmisita i govoriti kako vam je rezervoar poluprazan, već treba biti optimista i reći kako vam je rezervoar polupun – napomenju iz Vlade Srbije.
Miroslav Vujović

The post Sipanje goriva za 1000 poskupelo na 1100 dinara appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.