Selma Hajek uputila poslednji pozdrav mladom glumcu

Izvor: Mondo, 08.Jul.2019, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selma Hajek uputila poslednji pozdrav mladom glumcu

Selma Hajek se na društvenim mrežama oprostila od kolege Kamerona Bojsa.

Mnogobrojni fanovi i kolege se na društvenim  mrežama opraštaju od glumca Kamerona Bojsa, koji je  preminuo u 20. godini života, nakon dugogodišnjih zdravstvenih problema.

Glumica Selma Hajek se od mladog glumca oprostila putem Instagrama objavivši fotografiju njih dvoje i sliku kadrova iz njihovog zajedničkog filma.

"Imala sam tu čast da glumim Kameronovou >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << majku u "Grown ups" 1 i 2, bili smo u kontaktu godinama. Bio je energičan, talentovan, ljubazan, velikodušan, zabavan i blistav. Njegova radost će zauvek ostati u našim srcima i on će igrati i sijati svuda. Saučešće njegovoj divnoj porodici", dodala je ona pored slike.

Od Kamerona se emotivnom porukom oprostio i glumac Adam Sendler, koji je svoje najiskrenije žaljenje uputio njegovoj porodici.

"Hvala ti Kamerone na svemu što si nam dao. Toliko toga je još trebalo da dodje. Sva naša srca su slomljena. Šaljem tvojoj porodici moje najiskrenije saučešće", rekao je Sendler.

Kameron je u filmu "Grown ups" igrao sina Selme Hajek i Adama Sedlera. Pored ove uloge glumac je bio poznat i po ulozi u seriji  "Descendents", ali i ulozi u seriji "Džesi" u kojoj je sjajno igrao nestašnog, ali i veoma emotivnog dečaka.

Sliku koju je objavila Selma Hajek sa Kameronom možete pogledati &a href="

View this post on Instagram

I had the privilege to play Cameron’s mother in #grownups 1 and 2 and we stayed in touch through the years He was spirited, talented, kind, generous, funny and a shining light. His joy will live in our hearts forever as he goes on dancing and shining elsewhere. My heart goes to his lovely family. @thecameronboyce

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on Jul 7, 2019 at 1:50pm PDT

" target="_blank">OVDE.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.