Selektor Đorđević o Teu, Milosavljeviću i Lučiću!

Izvor: 011vodič.com, 20.Avg.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selektor Đorđević o Teu, Milosavljeviću i Lučiću!

Reprezentacija Srbije danas putuje za Kinu na poslednji deo priprema pred početak Mundobasketa. Selektor Aleksandar Đorđević zadovoljan je prikazanim u pripremnim utakmicama, ali nažalost konferenciju za medije obeležila je priča o povredama.
Kvota u MaxBetu da Srbija postane šampion Sveta je 5,25
Kao što je poznato od ranije Dragan Milosavljević je povredio ligamente kolena i on neće biti u stanju da bude u timu na šampionatu Sveta.
Povrede brinu najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pred put. Ono što se desilo Gagiju Milosvljeviću je najteža povreda. Jako nam je krivo. On je mnogo dao reprezentaciji. On je i dalje veliki deo ekipe, osetiće se njegovo odsustvo. Zaista mi je bilo teško kada se to desilo. Oni svi su šampioni, ali kada se dešavaju ovakve stvari sigurno stvara strah kod drugih igrača. Moramo to nekako da rešimo, da ih rasteretimo. Da napravimo neki pritisak na kalendar. Košarka ne može da se igra u kancelarijama, već samo na terenu. Samo to dovodi publiku – počeo je Đorđević
Priča se potom okrenula na Miloša Teodosića koji je obnovio povredu na meču protiv Litvanije u Beogradu posle svega nekoliko minuta provedenih na parketu.
Sa Teom nije dobra slika. Napravili smo magnetnu rezonancu i analiza je takva da i dalje postoji ruptura. U dogovoru sa njim, 99 posto neće biti sa nama na Mundobasket.
Za kraj, malo lepše vesti su bile vezene za Vladimira Lučića.
Luča je odradio sve terapije, sanirao je povredu. On je hteo da putuje sa nama, oni su takvi momci. Oni tako tvrdoglavo odreaguju pa su u stanju da naprave još veću sreću. Odreagovali smo dobro. Zaustavili smo ga. Očekujem da on bude spreman u potpunosti za sedam dana.

The post Selektor Đorđević o Teu, Milosavljeviću i Lučiću! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konačno znamo - Sale doneo odluku o Teu!

Izvor: Sportske.net, 20.Avg.2019

Doneta odluka o Milošu Teodosiću...Aleksandar Đorđević je konačno doneo odluku - Miloš Teodosić ne putuje na Svetsko prvenstvo..."Obavili smo ovaj deo priprema, što se tiče rada i obaveza sve je bilo po planu. Ipak, neplanirane stvari su se desile i to je ono što najviše brine pred put. Velika...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.