Sanjao da ga je prevarila, pa je premlatio!

Izvor: Cafe.ba, 12.Avg.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanjao da ga je prevarila, pa je premlatio!

Devojku je momak čitav dan gušio, polivao je vrućom kafom, razrezao joj spoljašnji dio potkolenice, bacio je na stakleni sto koji je od siline udarca pukao i nožem je prijetio da će je ubiti.

Amerikanac s Floride gotovo je ubio svoju devojku nakon što je sanjao da ga je prevarila!

Djevojka Karlosa Gaskona uspjela je da nazove policiju nakon što je on u petak kasno poslepodne zaspao. Njen partner je, nakon što je usnio san u kojem ga je ona prevarila s drugim, >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << počeo da je tuče i prijeti joj smrću.

Prema policijskom izvještaju, u njihovom domu na Floridi, Gaskon je devojku čitav dan gušio, polivao je vrućom kafom, razrezao joj spoljašnji dio potkolenice, bacio je na stakleni sto koji je od siline udarca pukao i nožem je prijetio da će je ubiti.

Konačno je u 18:45 zaspao je ponovo pa je djevojka uspjela da nazove policiju, koja ga je optužila za teški napad i nasilje u porodici.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.