Sani Armani: Ponovo bih se udala (FOTO)

Izvor: S media, 09.Sep.2011, 03:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sani Armani: Ponovo bih se udala (FOTO)

Voditeljka Sandra Drašković, poznata kao Sani Armani, nakon letovanja se vraća poslu, a kaže da iako u rijaliti ne bi ponovo ulazila, opet bi stala na "ludi kamen".

Nakon učešća u "Velikom bratu" pre par godina, voditeljka Sandra Drašković, poznata i kao Sani Armani, nije se pojavljivala puno u medijima. Ipak, ona radi, leto je provela na moru, i pokušava da vodi život što dalje od tračeva, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prenosi Puls.

Da li biste ponovo učestvovali u nekom rijalitiju i pod kojim uslovima?

- Ne bih učestvovala više, što se mene tiče, nisam morala ni prošli put. Nekako mislim da sam mogla da živim u neznanju kako je to učestvovati u nekom rijaliti programu.

Horvat: Marijana ne živi sa Nemešom!

Tara Rid se udala pa ušla u rijaliti! (VIDEO)

Nemeš i Marijana: Zajedno smo!

Priča se da planirate da izvadite silikonske implante iz usana, da li je to istina i koji je razlog ?

- To su polu-istine. Da, planiram da sredim neke stvari na usnama koje su se pojavile kao komplikacija jednog zahvata koji se ticao zdravlja, a ne estetike. Ali šta vredi pričati kad kod nas recept "Sto puta izgovorena laž, neće postati istina", ne funkcioniše!

A kakva je situacija u ljubavi, jeste li zaljubljeni?

- O svom životu i svojim ljubavima sam, više puta, kao i vaši čitaoci, imala prilike da čitam u raznim novinama i da saznam razne zanimljivosti! A ovaj moj pravi “takozvani” život nije ni u pola tako zanimljiv kao što se može s vremena na vreme pročitati u raznim novinama. U svakom slučaju, hvala na pitanju, dobro sam, mada znam i za bolje!

Da li biste ponovo stali na "ludi kamen" ?

- Da, bih, iako mislim da papir ne znači ništa kada je ljubav u pitanju!

Već neko vreme Vas nema u medijima. Čime se trenutno bavite?

- I dalje sam zaposlena na Pinku, gde obavljam poslove producenta. U toku je priprema spotova u sklopu akcije pošumljavanja Beograda. Ono što je zanimljivo u vezi sa ovim projektom, je to što je prvi put uključen veliki broj poznatih ličnosti, koje su se sa oduševljenjem odazvale pozivu jer ova akcija spada u društveno - korisne.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Sani Armani: Silikone u usne sam stavila iz zdravstvenih razloga?!

Izvor: Svet, 09.Sep.2011

Voditeljka Sandra Drašković, poznata kao Sani Armani, nakon letovanja se vraća poslu, a kaže da iako u rijaliti ne bi ponovo ulazila, opet bi stala na "ludi kamen"..

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.