Samo mi fali da šaljem deci pare u zatvor

Izvor: Mondo, 08.Feb.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo mi fali da šaljem deci pare u zatvor"

Đani pojasnio izjavu o kupovini pištolja naslednicima.

Pevač Radiša Trajković Đani izazvao je burne reakcije javnosti kada je izjavio da bi sinovima kupio pištolje, kada bi odlučili da se bave kriminalom. On je za "Premijeru" objasnio da je izjava data u šali, a da ju je javnost pogrešno protumačila.

"Ma, kakve crne pištolje, još mi samo to treba. Ja imam normalnu decu, samo mi fali još i pare u zatvor da im šaljem. Mogu samo plastične pištolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da im kupim. Šalio sam se, naravno," rekao je on.

Narodnjak je objasnio i da je otkazao australijsku turneju jer je trebalo da honorare dobije tek po dolasku na taj kontinent.

"Zvali su me, rekli samo ti dođi, dobićeš pare. Gde da letim 24 sata, pa tamo da me dočeka ko zna ko i da me ispali… Žao mi je zbog fanova, ali neka mi organizuje neko normalan nastupe tamo, pa ću ih ispoštovati i izviniti se," rekao je Đani.

Pogledajte i MONDO TV priloge sa Đanijem!



Izvor: YouTube/MONDO Portal

A ovako je Đani komentarisao tvitove o sebi!



Izvor: YouTube/MONDO Portal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.