Sajkov novi album od 26. septembra

Izvor: Dzungla.org, 23.Sep.2011, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajkov novi album od 26. septembra

Mladi beogradski muzičar završio je album prvenac 'Pesmom kroz zid' i od ponedeljaka, 26. septembra moći će da se besplatno preuzme sa MTV.RS sajta

Mladi beogradski muzičar Nikola Sarić Sajko završio je album prvenac 'Pesmom kroz zid' i od ponedeljaka, 26. septembra moći će da se besplatno preuzme sa MTV.RS sajta.
'Za free download sam se odlučio jer je to najbolji način izdavanja albuma u današnje vreme. Kad tad bi to postao free download. MTV odlično radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << ta izdanja, što sam primetio zahvaljujući sjajnim bendovima koje su podržali. Ipak, jedan je MTV! Nadam se da će ovaj album obogatiti rock scenu u regionu!' zadovoljno je prokomentarisao Sajko.
Nikola je skrenuo pažnju na sebe učešćem u TV programu 'Operacija trijumf' i kao član 'OT Banda', sa kojim je 2009. osvojio drugo mesto na festival 'Beovizija' sa numerom 'Blagoslov za kraj'. Nažalost, OT Band je ubrzo prestao da postoji i od tada Sajko intezivno radi na solo albumu 'Pesmom kroz zid', koji ćete ekskluzivno obožavaoci moći da preuzmu sa MTV.RS sajta. Autor i producent većine pesama na albumu 'Pesmom kroz zid' je Bojan Jeremić, koji je i kompozitor dueta 'Uhvati dan' sa Saškom Janković.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.