Sajko igra   u tinejdžerskoj seriji „Priđi bliže”

Izvor: Blic, 13.Mar.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajko igra u tinejdžerskoj seriji „Priđi bliže”

Nikola Sarić Sajko, nekadašnji učesnik „Operacije trijumf”, pre nekoliko dana se oprobao kao glumac u tinejdžerskoj seriji „Priđi bliže” koja se emituje na RTS-u. Nikola je na početku saradnje napravio naslovnu numeru za seriju, a potom je dobio poziv da bude gostujući glumac. Nikola se pojavljuje u jednoj epizodi u kojoj glumi sebe.

- U seriji glumim Nikolu Sarića. Pojavljujem se u jednoj epizodi kao zabavljač na žurki koju organizuju srednjoškolci. U seriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << samo pevam i nemam veze sa konkretnom radnjom serije. Nisam morao da glumim, ali rado bih se oprobao u glumi. Taj poziv mi se veoma dopada i zato sam i prihvatio da se pojavim i seriji. Pa kada glumci mogu da pevaju, valjda i mi možemo da glumimo - objašnjava kroz smeh mladi pevač kome nije bilo teško na snimanju.

- Imao sam samo jedan snimajući dan i brzo je sve prošlo, snimali smo nekih šest sati. Nisam imao tremu na snimanju - priča Sajko koji, inače, kada god ugrabi vreme, prati dešavanja u seriji.

- Mislim da je serija odlična i da ima edukativan karakter koji je potreban današnjoj omladini. To je trenutno jedina serija za srednjoškolce koja ima zadatak da objasni kako bi omladina trebalo da funkcioniše - kaže Sarić.

Inače, serija „Priđi bliže” govori o šesnaestogodišnjoj tinejdžerki Bebi koja živi sa roditeljima u Beogradu i proživljava slatke muke odrastanja. Njeno viđenje sveta je mladalački ironično i prožeto pop-kulturnim referencama od muzike, knjiga i mode do moderne komunikacije preko „Fejsbuka”. Po ideji tvoraca, serija „Priđi bliže” bi trebalo da promoviše atmosferu jednakosti i tolerancije, te da na najdelotvorniji način utiče na promenu stavova, ponašanja, obrazovanje mladih. Serija se prikazuje svake nedelje u 17.30, a glume Dragoljub Ljubičić Mićko, Ivana Mihić, Stevan Gardinovački, Srđan Ivanović i drugi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.