Sahrana Vitni Hjuston 18. februara

Izvor: Dzungla.org, 15.Feb.2012, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahrana Vitni Hjuston 18. februara

Neprikosnovena diva svetske muzičke scene biće sahranjena 18. februara u crkvi u kojoj je pevala kao dete u rodnom joj Nju Džerziju.

Iako su američki mediji pisali da će sahrana Vitni Hjuston podsećati na oproštaj od kralja popa, od toga nema ništa. Sahrani će da prisustvuju samo najbliža rodbina i prijatelji iznenanada preminule pevačice i glumice.
'Delili su je sa svetom, medijima, obožavaocima... više od 30 godina. Žele da se od nje oproste u miru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << dostojanstveno.'
Vitni (48) je pronađena mrtva u kadi punoj vode u hotelskoj sobi u Los Anđelesu, ali tačan uzrok smrti još uvek nije poznat. Policija još uvek nije saopštila ni kada će se znati rezultati toksikoloških analiza.
Prema informacijama od 'izvora bliskih istrazi' Vitni je umrla od koktela alkohola i lekova za koje je imala uredne lekarske recepte. Zbog toga će i nekoliko lekara, čija imena su bila na receptima, biti ispitano...
Sahrani bi trebalo da prisustvuje i njen bivši muž Bobi Braun koji se brine o njihovoj ćerci Bobi Kristini koja je samo nekoliko sati posle majčine smrti doživela nervni slom.
Bobi Kristina je posle više od 15 časova provedenih u bolnici puštena na kućno lečenje, a iz bolnice ju je izveo otac.
Vitni je rođena 9. avgusta 1963, a više od tri decenije je bila jedna od najtiražnijih pop i soul pevačica. Imala je i glumačkih uspeha, među kojima je najpoznatija uloga u filmu 'Telohranitelj', a poslednje ostvarenje 'Sparkle' biće prikazano u avgustu.
Od 2000. godine Vitni se sve češće i u javnosti pojavljivala pod dejstvom droga, a u jednom intervjuu iz 2002. je i priznala da ima problem sa različitim vrstama droge i lekova.

Posle više od pet godina, 2010. se vratila na muzičku scenu, ali je rasprodatu svetsku turneju otkazala zbog problema sa disanjem.
Poslednji put je u javnosti viđena prošlog četvrtka ispred jedne diskoteke u Holivudu...
Vitni Hjuston ostaće upamćena po hitovima koji su obeležili istoriju soul i pop muzike, među kojima su 'How Will I Know', 'Saving all My Love for You', 'I Will Always Love You'... Njeni albumi prodavani su u rekordnom broju, a dobila je i najveća muzička priznanja, među kojima je i šest Gremi nagrada.

Prodaja albuma Vitni Hjuston je naglo skočila, a samo nekoliko sati posle njene smrti cene su skoro pa udvostručene. Ipak to nije sprečilo fanove, pa su kompilacije najvećih hitova već među najprodavanijim diskovima na listama širom sveta.
Fanovi na društvenim mrežama su osuli paljbu na izdavačku kuću 'Sony' zbog ovoga, ali zvanične rekcije nema. Na sajtu 'e-Bay' kolekcionari mogu da kupe karte sa prvih koncerata pop dive, majice sa njenim likom kupljene osamdesetih, autograme...
(Izvor: Mondo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.