Sad baš i nisu zvezde: Poznati ispred policijskog objektiva!

Izvor: Blic, 13.Maj.2014, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad baš i nisu zvezde: Poznati ispred policijskog objektiva!

Stotine poznatih bili su bar jednom uhapšeni zbog kršenja zakona, njihove greške znao je ceo svet i ako smo svi mi ponekad uradili to isto. ovo su najbolje slike zvezda iz policijske stanice. Nik Nolt

Nolt je uhapšen zbog vožnje u alkoholisanom stanju 2002. godine. Na fotografiji izgleda kao da pokušava da imitira legendarnu fotku iz policije Džejmsa Brauna (nije na listi potražite na Guglu). Nakon ovog hapšenja Nik je dobio oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Ratnik" za ulogu lečenoh alkoholičara. Ironija zar ne?

Majkl Džekson

Majk je hapšen dva puta pod sumnom da je zlostavljao decu, a gde ima dima ima i vatre. I ako Džekson nije bio optužen za ova dela, jako je čudno to što je u ovom slučaju odbrana naroda stala na stranu zvezde, a ne žrtve. Ali, opet Amerika je zemlja opsednuta poznatim ličnostima pa sve ovo i ima smisla. Doduše, nismo nio sigurni da li je na ovoj fotografiji uopšte ljudsko biće...

Majkl Medsen

Medsen je hapšen na osnovu nekoliko stvari, zlostavljanje dece ali i vožnje pod utticajem - nečega 2012. godine. Naravno, sve medije zanimalo je koji je auto vozio, o deci se nije ni pričalo.

Čejs Kraford

znamo ga kao divnog i lepo vaspitanog momka iz "Tračare", ali ne lezi vraže. Čejs he uhapšen zbog posedovanja droge na parkingu Teksas bara. Nekako je uspeo da izgleda kao super seksi frajer dok se slika ispred policijske kamere.

Miša Barton

2007. godine zvezda "Okruga Oranž" pridrtužila se poznatima koji piju i voze. Takođe je bila optužena i za posedovanje droge i vožnje bez dozvole. Bartonova je nakon popularne serije vrlo brzo pala u zaborav medija, eto razloga za ovakvo ponašanje.

Deril Hana

Hana je uhapšena zajedno sa 78ogodišnjim vlasnikom zemlje dok su protestvovali protiv izgradnje podzemnih cevi za dovoženje nafte iz Kanade. njeno hapšenje bilo je uzrokovano plemenitim razlogom, ne možete kriviti ženu koja pokušava da spasi planetu i pritom odlično izgleda dok to radi.

Džastin Biber

Tinejdžerska senzacija uhapšena je zbog ilegalne trke automobilom i narušavanja reda i mira. Takođe, bilo je tu i vožnje u alkoholisanom stanju i opiranja hapšenju ali i istekle dozvole. On je ustavi pravi "hardkor" kriminalac koji plaši desetogodišnju decu dok dvanaestogodišnje devojčice balave za njim, američki mediji napisali su čak:"Njega treba dobro tresnuti u glavu."

Bruno Mars

Pevač je bio hapšen zbog posedovanja droge, policajci su kod njega našli 2.6 grama kokaina. Možda je to koristio kao Vijagru ako je radio sve što peva u pesmi. Verovatno se ove nasmejane fotke ni ne seća jer je bio toliko pod uticajem droge da je morao da ostane u zatvoru čitavih nedelju dana da bi se sredio.

Nikol Riči

Je uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju i predata je vlastima u Avgustu 2007. godine. Provela je 82 minuta u zatvoru (osuđena na 4 dana). biti poznat ipak donosi sa sobom i propusnicu za zatvor kao u Monopolu, krajnje patetično.

Lindzi Lohan

Ona je kraljica hapšenja i ima čak i listu zvezda sa kojima je spavala od koje može da se napravi čak tri albuma Tejlor Svift. Toliko puita je bila u zatvoru da je naglo od seks simbola postala tragični seks simbol.

Paris Hilton

Verovali ili ne ona je provela čak 45 dana u zatvoru zbog kršenja uslovne kazne i divljanja automobilom u naravno, pijanom stanju.Ona je sudiji poslužila za primer ostalima.

Ima ih još poput Mela Gibsona, Hjua Granta, ali nisu za ovu listu jer jednostavno nisu to izneli za stilom. Više izgledaju kao na ivici nernog sloma ili suza. šteta...

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sad-bas-i-nisu-zvezde-Poznati-ispred-policijskog-objektiva

Izvor: medio.rs, 13.Maj.2014

Stotine poznatih bili su bar jednom uhapšeni zbog kršenja zakona, njihove greške znao je ceo svet i ako smo svi mi ponekad uradili to isto. Ovo su najbolje slike zvezda iz policijske stanice.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.