Sa četiri godine ima lažne grudi

Izvor: Blic, 01.Sep.2011, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa četiri godine ima lažne grudi

Mala Medi Džekson tek što je izašla iz pelena, a već postaje žena. Brushalter sa umecima i C korpama, kao i jastučići na pozadini na četvorogodišnjoj devojčici izazavali su novi šok u emisiji “Devojčice i dijademe”.

Pokušavajući da imitira Doli Parton devojčica je nastupila sa lažnim grudima i umecima na guzi. Nosila je Barbi pink kombinezon, a sa svim dodacima njeno mršavo telo je dobilo oblik odrasle žene. Mnogi su ostali šokirani pošto su videli kadrove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izblajhane plavuše koja izgleda kao da je u kasnim 20-im.

- Neki ljudi misle da je to preko svake granice, nama je to nešto što se događa, nešto normalno. Kada nosi lažne grudi i guzu, to je kao da dobija ekstra bonus - rekla je Lindi, mama male Medi.

Stilista emisije Majkl But takođe misli da su preterali.

- Nisam bio oduševljen garderobom sa grudima. Ona je jako mlada, ali nadam se da će kod sudija prevladati dobar ukus- izjavio je But.

I Medina baka opravdava nastup svoje unuke. Ona kaže da novčana nagrada koju pobednice dobiju može da im obezbedi skupe škole i mnogo igračaka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa četiri godine ima lažne grudi

Izvor: medio.rs, 01.Sep.2011

Mala Medi Džekson tek što je izašla iz pelena, a već postaje žena. Brushalter sa umecima i C korpama, kao i jastučići na pozadini na četvorogodišnjoj devojčici izazavali su novi šok u emisiji Devojčice i dijademe.

Nastavak na medio.rs...

Sa četiri godine ima lažne grudi! (FOTO+ VIDEO)

Izvor: S media, 01.Sep.2011

Šta sve roditelji dozvoljavaju svojoj deci, na šta su sve spremni kako bi njihova deca postala slavna. Svet je potresao još jedan skandal! Mala Medi Džekson tek što je izašla iz pelena, a već postaje žena. Brushalter sa umecima i C korpama, kao i jastučići na pozadini na četvorogodišnjoj...

Nastavak na S media...

NAKAČILA DETETU VEŠAČKE GRUDI I GUZU

Izvor: Kurir, 02.Sep.2011, 16:05

LOS ANĐELES - Bolesna ambicija! Majka male Medi Džekson (4), koja je nastupila u rijaliti šou "Toddlers and Tiaras", htela je da njena devojčica bude prava kopija kantri pevačice Doli Parton. Bukvalno joj je nataknula grudnjak i gaćice kako bi što vernije podsećala na svog idola...Svojom pojavom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.