Izvor: Blic, 12.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa 'Blicom' na koncert grupe 'Darkvud dab' u Smederevo

Sa 'Blicom' na koncert grupe 'Darkvud dab' u Smederevo

Beogradska grupa 'Darkvud dab' posle uspešnih koncerata u Banjaluci, Osijeku, Skoplju, Zagrebu i odličnog nastupa na 'Egzitu', nastavlja mini turneju po Srbiji.

'Jelen mjuzik turneja Darkvud dab' nastavlja se 14. jula koncertom na smederevskoj tvrđavi, jednim od najboljih koncertnih prostora u našoj zemlji. Kao gosti nastupiće grupa 'Veliki prezir' koja koncertno promoviše album 'Ruka bez povratka'. Karte u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pretprodaji koštaju 300 dinara, a mogu se kupiti putem Interneta na sajtu www.ticketline.co.yu/Za najbrže čitaoce koji se danas od 12 do 12.10 jave na telefon 011/3334-621 delimo tri puta po dve karte uz koje je obezbeđen i prevoz do Smedereva 'Jelen mjuzik' busom, a pored toga delimo još i četiri puta po dve ulaznice za koncert.

N. Dž.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.