Izvor: Press, 13.Mar.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVADBENA ZVONA? Vuku Kostiću se devojka uselila u stan! (FOTO)

Otpočeli zajednički život u glumčevom stanu na Crvenom krstu.
Vuk Kostić nedavno je izjavio da mu je rano za brak, ali njegova dela ipak govore drugačije. Naime, glumac je rešio da započne zajednički život sa svojom novom devojkom Aleksandrom Popović!



Vuk (38) i Aleksandra (29) u vezi su osam meseci, a s obzirom na to da se odlično slažu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << on joj je predložio da se useli u njegov stan na Crvenom krstu, na šta je ona rado pristala.




Autor: E-Stock/Kobra


- Vuk ima dovoljno iskustva da može da proceni da li mu neka devojka odgovara. Iza sebe ima nekoliko dugih veza, ali do sada je izbegavao zajednički život, pravdajući se i sebi i drugima da za to ima vremena. Međutim, Aleksandra mu baš prija, na istim su talasnim dužinama i nemaju nikakvih nesuglasica, tako da je zaključio da bi sa njom mogao da podeli život - kaže sagovornik, blizak zvezdi domaćih serija i filmova, i dodaje da bi taj korak mogao da dovede i do braka:



- O venčanju još nije bilo reči. Oni se vole, ali oboje su oprezni i žele prvo da vide kako će izgledati život pod istim krovom, pa bi onda verovatno prešli na sledeći korak. Mada, za Vuka je i ovo veliki napredak, pošto do sada nije bio zreo za ovakvu vrstu obaveze.



Prema rečima izvora, glumca je Aleksandra osvojila kako izgledom, tako i karakterom, pa je uveren da će njihova ljubav potrajati.


Nastavak na Press...






Povezane vesti

ČINI SE DA JE SVADBA BLIZU Vuk Kostić se zbog nove devojke odlučio na OVAJ potez

Izvor: Blic, 13.Mar.2018

Glumac Vuk Kostić je od nedavno u vezi sa Aleksandrom Popović. Menadžerka jedne strane kompanije osvojila je srce našeg glumca, a on se u međuvremenu odlučio i na značajan korak.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.