ŠUŠKALO SE DA SU ZAJEDNO Ovim su samo podgrejali glasine

Izvor: Blic, 01.Apr.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠUŠKALO SE DA SU ZAJEDNO Ovim su samo podgrejali glasine

Glumicu Draganu Mićalović, već duže vreme povezuju s Vladanom Savićem, pevačem benda "Magla".

- Dugo je poznajem. Možda je bilo i vatre i dima, ali to neka ostane naša tajna. Ne volim o tome da pričam. To su privatne stvari koje zadržavam za sebe. Kad Dragana i ja okačimo zajedničku fotografiju, odmah izađemo u novinama, ali to što se piše možda i nije istina - rekao je svojevremeno pevač za "Blic puls".

Međutim, nedavno je Dragana objavila snimak na svom Instagram profilu na kom se vidi kako s Vladanom peva "Čarobno jutro" Nine Badrić, čime su ponovo podstakli glasine da između njih ima nešto više od prijateljstva.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ŠUŠKALO SE DA SE ZAJEDNO Ovim su samo podgrejali glasine

Izvor: Blic, 01.Apr.2017

Glumicu Draganu Mićalović, već duže vreme povezuju s Vladaoma Savićem, pevačem benda "Magla"...- Dugo je poznajem. Možda je bilo i vatre i dima, ali to neka ostane naša tajna. Ne volim o tome da pričam. To su privatne stvari koje zadržavam za sebe. Kad Dragana i ja okačimo zajedničku fotografiju,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.