Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2019, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN SUDAR NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ Poginulo DETE, povređene dve osobe (FOTO)

Foto: I. Anđelković / RAS Srbija Jedna dete je poginulo, a dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći na auto-putu u blizini Velike Plane, potvrđeno je za “Blic”. Nesreća se dogodila u smeru ka Nišu, u blizini sela Markovac, kada su se sudarila tri automobila i kamion koji je stajao u zaustavnoj traci. Kako “Blic” nezvanično saznaje od izvora upućenih u slučaj, u nesreći je tragično nastradalo dete. Saobraćaj je trenutno potpuno obustavljen u smeru ka Nišu, a iz >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << JP “Putevi Srbije” kao alternativne pravce navode put kroz Veliku Planu ka Markovcu. More
The post STRAVIČAN SUDAR NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ Poginulo DETE, povređene dve osobe (FOTO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJKA KOD VELIKE PLANE: Poginulo dete, dve osobe teško povređene (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2019

Jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u saobraćanoj nesreći koja se dogodila danas na putu između Velike Plane i Lapova Jednodete je poginulo, a dve osobe su teško povređene u saobraćajnoj nesreći na auto-putu u blizini Velike Plane. Kako navode, u sudaru između...

Nastavak na Večernje novosti...

STRAVIČAN SUDAR NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NIŠ Poginulo DETE, teško povređeni drugo dete i deda (FOTO)

Izvor: Blic, 17.Jul.2019

Jedno dete je poginulo, a drugo dete i njihov deda teško su povređeni danas u saobraćajnoj nesreći na autoputu nedaleko od Velike Plane, saznaje “Blic”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.