Nina Badrić se na Instagramu rugala bolesnom detetu

Izvor: Blic, 17.Jan.2014, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Badrić se na Instagramu rugala bolesnom detetu

Hrvatska pevačica Nina Badrić, koja je pored svog pevanja poznata i po humanitarnom radu, neverovatno se našalila sa bolesnom devojkom na svom Instagram profilu, tvrde hrvatski mediji.

Reč je o devojci koja evidentno boluje od nekoliko poremećaja u razvoju, a pevačica je iskoristila njen izgled kako bi se ružno našalila uz komentar "selfi".

Fotografija je navodno bila na Nininom Instagram profilu, ali ju je pevačica na kraju skinula zbog velikog broja negativnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << komentara, prenosi sajt Antena Zadar.

U međuvrenu, mi smo došli do portparola hrvatske pevačice koja tvrdi da je u pitanju fotomontaža i da Nina Badrić nikada nije postavila spornu sliku na svoj profil.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nina Badrić se na Instagramu rugala bolesnom detetu

Izvor: Dzungla.org, 17.Jan.2014

Hrvatska pevačica Nina Badrić, koja je pored svog pevanja poznata i po humanitarnom radu, neverovatno se našalila sa bolesnom devojkom na svom Instagram profilu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.