ŠOK fotke: Prepoznajete li lepoticu? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Nov.2018, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK fotke: Prepoznajete li lepoticu? (VIDEO)

Kada ne imitira Goluma, uglavnom je možete videti na modnim pistala najpoznatijih svetskih brendova i u filmskim hitovima.

Glumica i supermodel Kara Delevinj (26) objavila je video na svom Instagram profilu kojim je šokirala pratioce.

Kako su svi navikli da je uglavnom vide sređenu na modnim pistala i u skupocenim krpicama, mnoge je iznenadilo kada su ugledali lepoticu sklupčanu na podu ćelavu i golu kako imitira Goluma iz "Gospodara prstena".

"I >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dalje ne razumem zašto sam tada bila singl...", našalila se lepotica.

Ovo je verovatno video iz perioda kada je 2017. godine obrijala glavu za ulogu u filmu gde tumači lik pacijentkinje Izabele koja boluje od raka.

Zašto bismo se delili na muškarce i žene?

Iako je imala opciju da se ne šiša stvarno na ćelavo, Kara je želela da iskusi kako je to izgubiti kosu i što bolje uđe u lik. Film pod nazivom "Life in a year" izlazi u bioskope 2019. godine i prati sedamnaestogodišnjeg Derina (igra ga Džejden Smit) koji nastoji da devojci Izabeli pruži ceo život u jednoj godini koja joj je preostala.

View this post on Instagram

#TBT I still don’t understand why I was single... #setlife #golum #beautiful

A post shared by Cara Delevingne (@caradelevingne) on Nov 29, 2018 at 11:38am PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.