Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Mrka odgovorio na optužbe da ga Ana ŠAMARA!

Nakon što se po gradskim kuloarima provukla informacija da je pevačica Ana Bekuta pre nekoliko dana u jednoj kafani išamarala Milutina Mrkonjića, bivši ministar je to prokomentarusao za "Blic.rs".

- Mene više ništa ne iznenađuje što napišu ili kažu za Anu i za mene. Ona je, bre, divna žena. Ana je toliko dobra žena da mrava ne bi zgazila, niti biih ja njoj ikada naudio. Mislim, dobro je što se toliko piše o nama, mada sam ja još fasciniran da smo zanimljivi i posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toliko godina - kaže Mrka za "Blic".

Mrka nas je uputio i u to u kakvom svetu njih dvoje žive, ali nije propustio priliku i da spomene Anin predstojeći koncert u Sava Centru 18. oktobra.

- Da ti kažem, mi živimo u nekom irealnom svetu, nas dvoje ništa ne zanima. Evo, ja sad sedim u kafani, ona je na snimanju, čekam je da završi. Pišite o njenom koncertu, to je nešto mnogo lepo. E, vala ulepšala si mi veče ovim pozivom - rekao nam je kroz smeh gospodin Mrkonjić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.