SLAVLJE BEZ SLAVLJENIKA Kompani ne igra na sopstvenom oproštaju!

Izvor: 011vodič.com, 11.Sep.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLAVLJE BEZ SLAVLJENIKA Kompani ne igra na sopstvenom oproštaju!

Vensan Kompani će u sredu uveče i zvanično da se oprosti od kluba iz kog je već otišao. Na oproštaju od Mančester sitija, kluba u kojem je proveo 11 godina, osvojivši četiri Premijer lige, četiri trofeja u Liga kupu i dva u FA kupu, Belgijanac neće da istrči na teren!
Kladionica MaxBet nudi kvotu 4,05 na igru 0-2 u meču Norič – Mančester siti.
U njegovu čast organizovan je susret legendi kluba sa “Etihada” i najvećih zvezda Premijer lige. Na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će da se okupi sam krem, ali neće biti onog čemu je svečanost upriličena. Otprilike, slavljenik neće biti na rođendanu. Ipak, Vensan ima opravdan razlog.
Nažalost, neću igrati. Tipično za mene. Imam malu povredu zadnje lože – izjavio je štoper Anderlehta.
Ipak, Belgijanac će gledati spektakl…

The post SLAVLJE BEZ SLAVLJENIKA Kompani ne igra na sopstvenom oproštaju! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.