SLABA NA FUDBALERE Katarina Živković našla novog dečka

Izvor: Blic, 16.Jun.2016, 06:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLABA NA FUDBALERE Katarina Živković našla novog dečka

Posle veze sa fudbalerom iz Minhena Milošem Degenekom, Živkovićeva našla novu ljubav, napadača Rada.

Da su pevačica i te kako slabe na sportiste, još jednom je dokazala folkerka Katarina Živković. Posle spekulacija da je u vezi sa napadačem fudbalskog kluba Rad Borkom Veselinovićem, ova atraktivna pevačica rešila je da sa svima podeli svoju sreću.

- Kaća i Branislav su se nedavno upoznali, i to su bile simpatije na prvi pogled. Ona nije želela da javnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << to odmah sazna, jer je Veselinović poznat kao ženskaroš i kao neko ko voli da bude u društvu poznatih dama. Ipak, kada je shvatila da su njegove namere iskrene, rešila je da otkrije prijateljima da je zaljubljena i srećna - kaže za „Blic” izvor blizak pevačici.

Naša saznanja Katarina nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje, ali je putem društvene mreže Fejsbuk otkrila svojim fanovima da je srećna. Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju ispod koje je stavila srce.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.