SKANDALOZNE PRETNJE: Ivane, ubićemo te i silovaćemo ti porodicu!

Izvor: Press, 03.Dec.2014, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDALOZNE PRETNJE: Ivane, ubićemo te i silovaćemo ti porodicu!

Dok televizija BiH traži ukidanje emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ zbog vica koji je voditelj TV Prva ispričao u svom šouu, Bošnjaci Ivanoviću prete smrću, kao i silovanjem članova porodice.
Prašina koja se podigla kada se Ivan na neprimeran način našalio na račun Bosanki, očigledno ne može da se slegne jer pretnje na račun popularnog šoumena stižu iz minuta u minut.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Jedno od najpopularnijih TV lica u Srbiji na društvenim mrežama nazivaju četnikom, izdajnikom i drugim pogrdnim imenima, dok su pojedinci otišli toliko daleko da voditelju poručuju kako će mu silovati maloletnu ćerku i bivšu suprugu.

Pored toga usledili su brojni protesti u BiH, a tamošnji mediji su konstatovali da je on na ovaj način „uvredio više od 20.000 žena koje su silovane tokom rata“. Zbog šale je pokrenuta i internet peticija, kojom se od Ivana traži javno izvinjenje u narednoj emisiji.
Svestan da je pogrešio, u toku jučerašnjeg dana voditelj se oglasio na Tviteru i našim susedima se lično izvinio zbog šale.
- Izvinjavam se svima koje je uvredilo moje obraćanje u petak. Veliki sam protivnik rata i nasilja. Očigledno ne poznajem dovoljno prilike u BiH - napisao je on.

Ovim povodom pokušali smo da kontaktiramo sa Ivanom, koji do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.