SKANDAL u rijalitiju: Tucite žene više od muškaraca?!

Izvor: Mondo, 12.Apr.2019, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL u rijalitiju: Tucite žene više od muškaraca?!

Učesnik rijalitija šutnuo učesnicu, pa rekao da bi žene trebalo tući!

Sukob u rijalitiju Zadruga izvukao je najgore iz učesnika, a incident je izazvao lavinu osuda u javnosti.

Učesnici Pinkovog rijalitija su se sukobili oko hrane, odnosno oko pice koja je "nestala", pa su počeli međusobno da se optužuju ko ju je ukrao i pojeo.

Bora Santana je optužio Maju Marinković da je ona uzela picu, posvađali su se, ona ga je pljunula a on ju je zatim šutnuo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u stomak. Snimak ovog incidenta nije objavljen, ali je Bora odmah završio u izolaciji. Maja se žalila da je boli stomak i ponavljala da ju je šutnuo.

Po izlasku iz izolacije, muzičar, koji je poricao da ju je udario, izgovorio je sledeće.

"Trebalo je jače da je šutnem, razvalio sam je, pljunula me iz čista mira. Treba tući žensko, i to više nego muškarce, veruj mi, zaslužile su," rekao je on.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.