SKANDAL: Voditelj pomogao takmičarki kviza! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Jan.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: Voditelj pomogao takmičarki kviza! (VIDEO)

Mi mislimo da je ispao car, al' ko nas pita

Priznajte da ste svaki put gledajući "Tragača" navijali da vreme magično iscuri Tragaču u finalnoj igri, ili da baš plavi ili crveni takmičar "TV Slagalice", uglavnom onaj s manjim brojem poena, "razbije" na samom kraju u "Asocijacijama"!

ANKETA: Vredi li Top Gear bez Klarksona, Hemonda i Meja?

Što bismo sad najednom navijali da "kuća dobije" kao Britanci?

Nekadašnji voditelj kultne emisije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "Top Gear", sada emisije "The Grand Tour" i "Milionera" Džeremi Klarkson, pomogao je takmičarki koja je "želela da postane milioner" da osvoji 16.000 funti.

"Nije on za kviz"

Takmičarka Sevil je zapela na pitanju za 16.000 - "Na koju od ovih planina se ne penje u nacionalnom Three Peaks izazovu". Kada nije znala tražila je pomoć "pola-pola", a onda još iskoristila i pomoć "pozvati prijatelja".

Prijatelj je dao odgovor "D", ali Sevil nije bila sigurna i dalje...

Tada je upitala voditelja: "Šta je rekao, D, je l' tako?", na šta joj je ovaj odgovorio "Mislio je da je odgovor pod D deo izazova", "Na koji se penje", ponovo je upitala takmičarka, da bi joj on nagovestio tačan odgovor rečima "siguran sam da je to rekao". Tada je bilo jasno da je odgovor B i da je takmičarka u dobitku 16.000 funti.

Slagalica: Promašio sve odgovore

Naravno, Twitter je izgoreo od kritike: "Sram ga bilo, otkrio je tačan odgovor, ovo je skandal", glasio je jedan ljutiti tviteraš, da bi se ostali nadovezali "da li je moguće da joj je pomogao", "Ne bi trebalo to da radiš"... šta vi kažete - skandal ili je Klarkson ispao car?

BONUS VIDEO: MONDO s Tragačem i "ženom koja zna sve"

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.