SKANDAL: Nisam je tukao, pala je preko stola (FOTO)

Izvor: Mondo, 28.Avg.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL: "Nisam je tukao, pala je preko stola" (FOTO)

Toma Panić, učesnik rijalitija Zadruga koji je pre dve nedelje dobio zabranu prilaska Nadeždi Biljić, tvrdi da je ona njega napala, a on nju "samo odgurnuo"!

Maneken Toma Panić, koji je pre dve nedelje pretukao Nadeždu Biljić, s kojom je započeo vezu pred kamerama Pinkovog rijalitija Zadruga, juče je priveden u prekršajni sud u Beogradu, ali ne zbog ovog incidenta, što ga nije sprečilo da ipak govori o njemu.

"Desio se mali splet nesuglasica između nas dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << - ona je mene udarila flašom u glavu, ja sam je odgurnuo, pala je preko stola, mislim da je tako zadobila one povrede po glavi", rekao je Toma Panić "Kuriru".

Rijaliti učesnik je dodao da je "krv na vratima stana bila njegova, a ne njena".

"Pogrešio sam što sam je odgurnuo, ali čovek u takvim situacijama ne može da se kontroliše. Trebalo je da izađem iz stana. Ona sad priča kako nije bilo nikakve flaše, za sve krivi mene, ali nema veze", dodao je on.

Panić je dodao i da mu je izrečena zabrana prilaska Nadeždi, ali da je "ona pokušavala da se čuje s njim".

"Nadežda je pokušavala preko moje majke da se čuje sa mnom, ali ja neću. Zamislite da, pored svih problema, dobijem još i 60 dana zatvora, pametan čovek to ne bi uradio".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.