SIMPSONOVI: Ova epizoda će biti ZAUVEK obrisana!(VIDEO)

Izvor: Mondo, 09.Mar.2019, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIMPSONOVI: Ova epizoda će biti ZAUVEK obrisana!(VIDEO)

Znate li zbog čega će producenti uništiti svaku kopiju ove epizode iz treće sezone?

Televizija "Foks" saopštila je da će zauvek obrisati prvu epizodu treće sezone "Simpsonovih"!

U pitanju je epizoda "Stark raving Dad" iz 1991, u kojoj Homer Simpson greškom završava u duševnoj bolnici, a cimer mu je čovek koji misli da je Majkl Džekson. Kralj popa zaista je dao glas Leonu Kompovskom, i to na svoje insistiranje - bio je veliki ljubitelj "Simpsonovih", >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa je lično stupio u kontakt sa produkcijom i tražio da gostuje u seriji.

Međutim, 28 godina nakon emitovanja te epizode, objavljen je dokumentarac "Napuštajući Nedođiju" u kojem su žrtve Džeksonovog zlostavljanja ispričale sve jezive detalje događaja na njegovom ranču "Nedođija".

Zbog toga, producent Džejms L. Bruks je saopštio da će ova epizoda biti povučena iz svake distribucije - neće više nikada biti reprizirana, uključena u boks-set niti dostupna na striming platformama.

Pogledajte deo epizode, dok još uvek postoji na Internetu!



Izvor: YouTube/TheSpecialLittleGuy

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.