SAZNALI POL BEBE: Mirka i Vujadin čekaju sina!

Izvor: Press, 29.Jul.2014, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAZNALI POL BEBE: Mirka i Vujadin čekaju sina!

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić za šest meseci dobiće treće dete, a kako saznaje list Alo! porodica Savić uskoro će biti brojnija za još jednog muškog člana. 
Kako su prvi pregledi pokazali, u pitanju je sin, ali to još sa sigurnošću ne mogu da tvrde, pa će kroz desetak dana, kada obave drugi ultrazvuk, biti sigurni u pol deteta.
Mirka i njen partner, fudbaler Vujadin Savić, ističu da im nije važan pol bebe, već isključivo da sve bude u najboljem redu.
Mladi par već ima dvoje dece dvoipogodišnjeg Andreja i sedmomesečnu Adrijanu.




Nastavak na Press...






Povezane vesti

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić čekaju treće dete!

Izvor: Prva.rs, 30.Jul.2014, 10:15

Kako su prvi pregledi pokazali, u pitanju je sin, ali to još sa sigurnošću ne mogu da tvrde, pa će kroz desetak dana, kada obave drugi ultrazvuk, biti sigurni u pol deteta. Njima u suštini nije ni važno da li će biti dečak ili devojčica već isključivo da sve bude u najboljem redu, prenosi...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.