SAD GA DAJ Boaći, u Kopenhegenu nema Pavkova… Od tebe zavisi!

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD GA DAJ Boaći, u Kopenhegenu nema Pavkova… Od tebe zavisi!

Zvezdi treba bar jedna lopta u mreži Kopenhagena da bi razmišljala o plasmanu u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. S dva pogotka bi već moglo da se razmišlja o Jang bojsu.
TOP PONUDA Kvota kladionice MaxBet na igru 0-2 gola u meču Kopenhagen – Crvena zvezda je 1.60.
Jasno, lakše je da se kaže, nego da se to i učini. Posebno što >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << su crveno-beli doputovali u prestonicu Danske bez najubojitijeg igrača Milana Pavkova. Sada je knjiga spala na Ričmonda Boaćija. Napadač crveno-belih je bio po jednom strelac protiv Suduve i Helsinkija, ali igrom nije uverio da je ponovo “onaj stari”. Sigurno je da su sve oči navijača beogradskog kluba usmerene ka njemu, od njega se traži bar taj jedan pogodak za nadu.
Nema sad tu mnogo filozofije – sad ili nikad. Sudibina Boaćija u Zvezdi mogla bi da zavisi upravo od ovog duela na Parkenu. Nije Boaći sigurno zaboravio da igra fudbal, u njega trener Milojević ima ogromno poverenje, sad je čas da Ganjanin na to uzvrati onako kako se to od njega očekuje.
Izgubio je Boaći hitrinu, ne vrši pritisak na protivničke centralne defanzivce kao u prvom mandatu u Ljutice Bogdana, ne deluje fizički potpuno spreman, ali i njemu je jasno da na ovaj meč mora da izađe “s nožem u zubima”. Do prošle Lige šampiona Zvezda je umarširala bez njega, s njim u Ligi šampiona nije dobila ništa, došao je čas da sada Boaći primakne Zvezdu na korak do plasmana u najjače klupsko takmičenje.
Možda je ovo preveliko breme koje mu se stavlja na leđa. Do sada je bilo: Kad je teško tu je Pavkov. Sad će, bez Pavkova, možda da počne da se priča: Kad je teško, tu je Boaći. Videćemo…

The post SAD GA DAJ Boaći, u Kopenhegenu nema Pavkova… Od tebe zavisi! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Najlepši golovi 4. kola Superlige: Niko kao Vulić (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 13.Avg.2019

Daj ga glavom, nogom, s pola metra, u praznu mrežu… Kako god, samo daj gol. Međutim, postoji razlika… Neki su  lepi, neki su i majstorski.. TOP PONUDA Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Kopenhagen – Crvena zvezda je 2.30.. Superliga Srbije je izabrala pet najlepših pogodaka 4. kola....

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.