SAD: Dobio na lotou 338 miliona dolara

Izvor: Dzungla.org, 24.Mar.2013, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD: Dobio na lotou 338 miliona dolara

Jedan stanovnik Nju Džersija dobiće 338 miliona dolara, pošto je jedini imao dobitnu kombinaciju u Pauerbol lotou, gde u poslednjih nekoliko meseci nije bilo pobedničkog listića.Ime dobitnika, kao ni mesto gde je tiket tačno kupljen još nisu saopšteni, a očekuje se da srećnom dobitniku, nakon što plati porez, ostane 221 milion dolara.Pored njega, jedan tiket sa pet od šest tačnih brojeva prodat je u Ajovi i njegov vlasnik će zaraditi dva miliona dolara, dok će još 13 dobitnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << dobiti po milion dolara.Najveća premijera na lotou u SAD do sada je izvučena u martu prošle godine, kada su trojica igrača podelila 656 miliona dolara.Pauerbol se igra u 42 savezne države, kao i u prestonici Vašingtonu, a šanse da se pogodi pet glavnih i jedan pomoćni broj iznose jedan prema 175 miliona.
Opširnije na Novosti

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Na lotou dobio 338 miliona dolara

Izvor: Radio 021, 24.Mar.2013

Jedan stanovnik Nju Džersija dobiće 338 miliona dolara, pošto je jedini imao dobitnu kombinaciju u Pauerbol lotou, gde u poslednjih nekoliko meseci nije bilo pobedničkog listića.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.