Rusija spremna da podeli sa Srbijom iskustvo u sferi digitalizacije

Izvor: 011vodič.com, 13.Jun.2020, 12:38

Rusija spremna da podeli sa Srbijom iskustvo u sferi digitalizacije

Rusija može predstaviti Srbiji iskustvo i dostignuća u oblasti industrije, digitalizacije, zdravlja, nauke i obrazovanja, saopštio je direktor kompanije „Rosseti“ i predsednik Poslovnog saveta za saradnju sa Srbijom pri Privrednoj komori Pavel Livinski.
„U bilateralnoj saradnji najznačajnije su sfere energetike i saobraćaja, ali treba proširiti saradnju i u drugim oblastima. Rusija može predstaviti strateško iskustvo i dostignuća u oblasti industrije, digitalizacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zdravlja, nauke i obrazovanja“, rekao je Livinski, navodi se u saopštenju „Rosseti“.

Livinski je 30. aprila jednoglasno izabran za predsednika Poslovnog saveta za saradnju sa Srbijom pri Privrednoj komori Rusije.
Livinskom na novoj dužnosti predstoji da ojača i proširi strateško partnerstvo između poslovnih krugova Rusije i Srbije, dodala je kompanija.
Potpredsednik Prvivredne komore Rusije Vladimir Padalko je naglasio da rusko-srpski trgovinsko-ekonomski odnosi tradicionalno ostaju poverljivi i uzajamno-korisni, a u sadašnjim uslovima stimulans poslovne aktivnosti i kooperacije biznisa sa obe strane ima još veći značaj.


The post Rusija spremna da podeli sa Srbijom iskustvo u sferi digitalizacije appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.