Robert Patinson u vezi sa ćerkom Šona Pena?

Izvor: Press, 27.Sep.2013, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Patinson u vezi sa ćerkom Šona Pena?

Patinson je raskinuo vezu sa koleginicom Kristen Stjuart posle nekoliko pokušaja da obnove romansu nakon što ga je ona prevarila sa rediteljem Rupertom Sandersom.

Kako prenosi magazin "Pipl", Patinson je krenuo dalje i sada se zabavlja sa 22-godišnjim modelom.

Dobro upućeni izvor tvrdi da se Patinson i Penova "zabavljaju mesec ili dva" i da je 27-godišnji glumac "lud za njom".

Od raskida sa Stjuartovom u maju, Patinson je povezivan sa nekoliko poznatih devojaka uključujući i pevačicu Keti Peri dok je njegova bivša devojka od nedavno, navodno, u vezi sa glumcem Majklom Pitom.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Robert Patinson u vezi sa ćerkom Šona Pena?!

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2013

Zvezda “Sumrak sage” Robert Patinson navodno je u vezi sa ćerkom oskarovca Šona Pena, Dilan Pen. Patinson je raskinuo vezu sa koleginicom Kristen Stjuart posle nekoliko pokušaja da obnove romansu nakon što ga je ona prevarila sa rediteljem Rupertom Sandersom. Kako prenosi magazin “Pipl”,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.