Robert Nemeček tuži TV Avalu!

Izvor: S media, 06.Jul.2011, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Nemeček tuži TV Avalu!

Bivši glavni i odgovorni urednik televizije Avala Robert Nemeček tuži tu televiziju zbog povrede časti!

Robert Nemeček podneo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu tužbu protiv televizije Avala, u kojoj je bio glavni i odgovorni urednik, "zbog povreda ugleda, časti i prava ličnosti", prenosi Blic.

U saopštenju njegovog advokata navodi se da je Nemeček tužbu podneo pošto je "bez prethodnog obaveštenja razrešen dužnosti, zbog navodnog lošeg poslovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i 'nepoštovanja' nepostojećeg dogovora o šest meseci kao roku u kome je Avala trebalo da dostigne tri najgledanije televizije u Srbiji".

- Svojevremeno u saopštenju Avale povodom smenjivanja nije naveden nijedan konkretan parametar koji bi opravdao kvalifikaciju lošeg poslovanja, bez obzira što je za nešto više od šest meseci, koliko je Nemeček bio glavni urednik, udeo u gledanosti Avale bila udvostručena, a prihodi na mesečnom nivou povećani više od četiri puta, piše u saopštenju.

Kako se ističe, "pola godine posle smene Nemečeka, Avala se nalazi na dnu lestvice gledanosti televizija sa nacionalnom frekvencijom, a zaposleni potražuju nekoliko zaostalih mesečnih zarada".

U Avali je danas rečeno da im još nije stigla tužba, i da će se o njoj odrediti kad je dobiju.

Robert Nemeček razrešen dužnosti glavnog urednika TV Avala

Obožavateljka smorila voditelja

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Robert Nemeček tuži TV Avalu

Izvor: CrveniTepih.com, 06.Jul.2011

Robert Nemeček podneo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu tužbu protiv televizije Avala, u kojoj je bio glavni i odgovorni urednik, 'zbog povreda ugleda, časti i prava ličnosti', prenosi Blic. U saopštenju njegovog advokata navodi se da je Nemeček tužbu podneo pošto je 'bez prethodnog obaveštenja...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Robert Nemeček tužio TV Avalu!

Izvor: S media, 06.Jul.2011

Robert Nemeček, bivši glavni i odgovorni urednik TV Avala, tužio je tu TV stanicu, zbog povrede njegovog ugleda, časti i prava ličnosti!..Robert Nemeček podneo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu tužbu protiv televizije Avala, u kojoj je bio glavni i odgovorni urednik, "zbog povreda ugleda, časti...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.