Rob Zombi režira epizodu serije Mesto zločina

Izvor: NaDlanu.com, 14.Jan.2010, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rob Zombi režira epizodu serije Mesto zločina

LOS ANĐELES, 14. januara 2010. (Beta-AP) - Američki muzičar i sineasta Rob Zombi debitovaće na televiziji, kao reditelj jedne epizode serije "Mesto zločina: Majami". Mreža Si-Bi-Es saopštila je da će Rob Zombi, čije je pravo ime Robert Kamings, dovesti u Los Anđeles tim stručnjaka za sudsku medicinu iz Majamija. Snimanje epizode počelo je u sredu i ona bi trebalo da bude prikazana 1. marta u SAD.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Umro soul pevač Tedi Pendergras

Izvor: Beta, 14.Jan.2010

NJUJORK, 14. januara 2010. (Beta-AP) - Američki soul pevač Tedi Pendergras umro je od raka debelog creva u 60. godini, saopštio je njegov sin. Pevač je umro u sredu, u bolnici u Filadelfiji...Pendergrasov prvi pevački uspeh bio je sa Haroldom Pelvinom i grupom "Blu Nouts", sa kojima je snimio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.