Rizikovao život zbog  ukradene torbe (VIDEO)

Izvor: S media, 31.Jul.2011, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rizikovao život zbog ukradene torbe (VIDEO)

Na ulicama kalifornijskog Stoktona odigrala se prava scena iz akcionog filma kada je odani prijatelj pokušao da uhvati lopova koji je ukrao torbicu njegove prijateljice.

Prijatelj je mislio da je video auto u kojem je lopov pobegao pa je pokušao da ga ulovi tako što se obesio o vrata i pokušao da uđe u auto, dok je zbunjeni vozač nastavio da voziti nemajući pojma o čemu se radi.

Zvezde koje su sačuvale nevinost do braka (FOTO)

Tri sekunde >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << koje će ostati upamćene! (VIDEO)

Devojka pretukla pljačkaša! (VIDEO)

Kamere su zabeležile dramatični trenutak u kojem muškarac visi s jurećeg automobila, a po zaustavljanju se ustanovilo da je došlo do zbrke i da vozač automobila nije bio lopov. Srećom, svi učesnici ovog događaja prošli su bez povreda.

Ovu uzbudljivu scenu možete pogledati ovde:

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nasmejte se više puta u roku od par minuta! (VIDEO)

Izvor: S media, 31.Jul.2011

Pogledajte kompilaciju najsmešnijuh video klipova. Ima tu svega...Nasmejte se u roku od tri minute. Pogledajte video koji će vas nasmejati ali i od koga će vam dah zastati...Ima tu svega, od smešnih scena do vrlo ozbiljnih padova koji nisu za smeh.. Ili ipak jesi....Rizikovao život zbog ukradene...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.