Rio Ferdinand je ponovo našao sreću!

Izvor: Mondo, 01.Nov.2018, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rio Ferdinand je ponovo našao sreću!

Nekadašnji fudbaler objavio lepe vesti.

Foto: Instagram/rioferdy5

Nakon godinu i po dana romanse, nekadašnji fudbalerski as Rio Ferdinand i starleta Kejt Rajt staju na ludi kamen!

Starleta iz rijalitija "Towie" je dala "otkaz" i dovela se u red od kako je počela romansu s legendom Mančester Junajteda.

Par se verio na odmoru u Abu Dabiju, i pohvalio se fotkama na Instagramu.

View this post on Instagram
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
She said yes ❤️ How these 3 kids kept it a secret I’ll never know ‍♂️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Rio Ferdinand (@rioferdy5) on Nov 1, 2018 at 4:31am PDT

To je to!

Rio Ferdinand (39) je ranije "otvorio dušu" i priznao da je u vezi s Kejt (26), kao i da je to njegova prva veza od kako je izgubio ženu Rebeku, koja je preminula 2015. godine od raka, i "njegova šansa za ljubav".

Veridbi su prisustvovala i njegova i Rebekina deca, Lorenc, Tejt i Tija.

Gostujući u Jutarnjem programu gde je govorio o svojoj knjizi "Thinking outloud" u kojoj piše o prevazilaženju bola nakon smrti supruge i pozitivnom efektu koji je Kejt imala na njegov život.

"Bio sam iskren prema deci kada je nova veza u pitanju, i oni su mi rekli da sam pozitivniji od kako sam u vezi", rekao je Ferdinand. "Deca su srećna, zaslužuju da budu srećna posle tragedije koja ih je zadesila. Uvek su uključeni u sve, u sve razgovore... mislim da zaslužuju šansu da budu srećni".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.