Rijana dobija pola miliona dolara za sat pevanja

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana dobija pola miliona dolara za sat pevanja

Gremi dobitnica Rijana dobiće 500.000 dolara za jednočasovni nastup na dobrotvornoj gala večeri na Floridi. Pevačica sa Barbadosa pevaće na humanitarnoj večeri na kojoj će biti prikupljani prilozi za Institut za borbu protiv raka „Dejna-Farber”.

Gala svečanost će biti održana na imanju milijardera Donalda Trampa „Mar-a-Largo”. Lokalna štampa piše da će Rijana nastupiti pred 600 zvanica koji će ulaznice platiti između 2.000 i 20.000 dolara.

Rijana se opet >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pipkala na sceni... (VIDEO)

Pevačica je bila izuzetno aktivna u poslednje vreme, pa se posle nedavnog objavljivanja skandaloznog spota za pesmu S&M, Rijana pojavljuje i u videu za numeru poznatog repera Kanjea Vesta “All of the Lights”. Spot počinje crnobelim snimkom devojčice koji traje jedan minut, nakon čega se pojavljuju reper i Rijana osvetljeni strobovima različitih boja.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.