Rijaliti cice lagale da su lezbijke! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijaliti cice lagale da su lezbijke! (FOTO, VIDEO)

Britanske rijaliti zvezde lagale da su lezbijke, kako bi dobijale naslovnice i angažmane

Šantel Koneli i Džema Lusi, starlete i učesnice britanskog rijalitija "Geordie shore" i "Bivši na plaži", "proslavile su se" tek nakon rijalitija, kada su otkrile da su u vezi.

Svuda su se pojavljivale zajedno, držale za ruke, ljubile u javnosti, čak snimile nekoliko golišavih editorijala zajedno, i žustro branile svoju lezbijsku vezu kada bi ih pratioci "prozivali" da njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dve zapravo nisu par.

Sada je Šantel Koneli na Twitteru objavila da je njena i Džemina veza zaista farsa:

"Samo da vam kažem da je moja i Džemina veza farsa, mediji su nas povezivali, a mi smo prihvatile igru iz zezanja. Ne mrzimo novine, jer smo na tome zaradile puno novca", napisala je Šantel.

Ovako su, između ostalog, zaradile novac...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.