Ribaru u čamac uskočila bela ajkula

Izvor: Beta, 29.Maj.2017, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ribaru u čamac uskočila bela ajkula

Australijski ribar doživeo je neprijatnost kada mu je u čamac neočekivano uskočila bela ajkula dugačka 2,7 metara i oborila ga s nogu.Teri Selvud (73) zadobio je modrice i povredu ruke kada ga je ajkula udarila perajem kod obale Evans Heda, severno od Sidneja.Ribar je uspeo da se popne na metalni okvir čamca i tako izbegne još jedan udar ajkule. On  je potom dohvatio radio i pozvao spasioce iz lokalne marine.Ajkula je bila duga 2,7 metara, dok je dužina čamca 4,5 metara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ribaru u čamac uskočila bela ajkula od 2,7 metara

Izvor: Radio 021, 29.Maj.2017

Australijski ribar doživeo je neprijatnost kada mu je u čamac neočekivano uskočila bela ajkula dugačka 2,7 metara i oborila ga s nogu...Teri Selvud (73) zadobio je modrice i povredu ruke kada ga je ajkula udarila perajem kod obale Evans Heda, severno od Sidneja...Ribar je uspeo da se popne na metalni...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.