Reper izbegao zatvor, pljuštali meci na slavlju

Izvor: Mondo, 27.Okt.2018, 08:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reper izbegao zatvor, pljuštali meci na slavlju

Pucnjava na proslavi repera koji NEĆE ići u zatvor zbog zlostavljanja maloletne devojke!

Reper Tekashi 69 izbegao je zatvor u slučaju koji je šokirao Ameriku. A onda se dogodio incident!

Reper je bio optužen zbog seksualnog kontakta sa devojčicom od 13 godina, koji je zabeležio kamerom i kasnije postavio na društvene mreže. Sud je odredio da mora da bude na uslovnoj četiri godine (tri, jer je već godinu dana na uslovnoj), da obavi 1.000 sati društveno-korisnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << rada, i zabranjeno mu je da postavlja na Internet kompromitujuće fotografije žena ili dece (?!).

Reper (22) je činjenicu da je izbegao zatvor proslavljao sa svojim društvom i advokatima u restoranu u Njujorku, kada je počela pucnjava. Za sada nije poznato ko je otvorio vatru na njega, ali je njegov telohranitelj pogođen četiri puta.

Tekashi, čije je pravo ime Danijel Hernandez, nedavno je bio i pretučen i opljačkan.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.