Razvodi se posle 20 godina braka

Izvor: Mondo, 28.Dec.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvodi se posle 20 godina braka

Forest Vitaker objavio da se razvodi od Keiše Neš Vitaker. Razloge razvoda nije naveo.

Oskarovac Forest Vitaker sa Keišom je bio u braku od 1996. godine u kome su dobili troje dece.

U papirima za razvod, glumac je naveo da između njega i njegove uskoro bivše supruge postoje "nepomirljive razlike". S obzirom da su im deca punoletna, neće biti borbe oko starateljstva. Takođe, Keiša se odrekla i naknade koja joj po zakonu pripada nakon razvoda, jer se sa Forestom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dogovorila da ostane u kući gde sada živi.

Forest i Keiša su se upoznali na snimanju filma "Blown Away" 1994. godine. Kratko su se zabavljali, a onda i venčali na Jamajci.

"Dok sam ga gledala u filmu 'A Rage in Harlem' i 'Right Away', pomislila sam kako je Forest sigurno nežna duša".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Forest Vitaker razvodi se nakon 20 godina braka

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Dec.2018

Nagrađivani američki glumac i reditelj Forest Vitaker podnio je zahtjev za razvod od supruge Kejše Neš Vitaker nakon više od 20 godina braka, piše TMZ.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.