Razvod zečice koja je zgranula svet (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod zečice koja je zgranula svet (FOTO)

Bivša ljubavnica Hjua Hefnera potpisala papire za razvod

Svet je bio šokiran kada je pre deset godina objavljeno da će se vlasnik Plejboja Hju Hefner, oženiti 50 godina mlađom zečicom Holi Medison. Odnosno, da će se mlada, platinasta plavuša udati za "bogatog matorca"...

Holi je u vreme kada je živela s Hefom imala 28 godina i jedina je od svih koja je javno priznala da "gaji romantična osećanja prema Hefneru" i da je spremna da mu rađa decu.

Snimci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz vile Hjua Hefnera na kojima Holi govori plejboju da ga voli najviše na svetu i ljubomorni pogledi i svađe s drugim zečicama ujedno su i nasmejali i zgrozili svet.

Ubrzo pošto je rekla da bi bila najsrećnija da izgovori sudbonosno "da" 53 godine starijem plejboju, Holi da je ostavila zbog iluzioniste Krisa Ejndžela. Potom je ostavila i njega i udala se za Paskala Rotela s kojim je dobila dvoje dece, a sada je ostavila i njega.

View this post on Instagram

Faith is the head chemist of the mind ✨✨✨✨✨✨✨✨ .Napoleon Hill

A post shared by Holly Madison (@hollymadison) on May 31, 2018 at 6:22pm PDT

View this post on Instagram

Laying around the pool like an oaf, wanting to say thank you to all the men and women who have served our country, making it possible for us to enjoy beautiful days like this. It is very humbling to think about all the men and women who have put their lives on the line for a cause they believe in. #happymemorialday #thankyou

A post shared by Holly Madison (@hollymadison) on May 28, 2018 at 12:41pm PDT

View this post on Instagram

Hair Falls

A post shared by Holly Madison (@hollymadison) on Sep 10, 2017 at 2:30pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.