Rada se UPLAŠILA ANABELE? Manojlovićeva promenila mišljenje o Luni!

Izvor: Press, 08.Feb.2018, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rada se UPLAŠILA ANABELE? Manojlovićeva promenila mišljenje o Luni!

Svoj stav o devojkama koje spopadaju oženjene muškarce koji je Rada Manojlović iznela pred Anabelom Atijas u emisiji "Amidži Šou" izazavao je kasnije pravi rat između dve pevačice. A prepucavanje se nastavilo i preko društvenih mreža, ali i preko medija. Međutim, gostujući sinoć ponovo u "Amidži Šou" Rada je sada "promenila ploču".
utor i voditelj emisije Ognjen Amidžić, ponovo je Radu pitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << za mišljenje o Đognijevoj:
-  Je l' pratiš "Zadrugu"? Prošli put se digla frka, pa je l' si promenila mišljenje? - pitao je Ognjen Radu.
youtube.com/AmiG Show
Rada Manojlović
Međutim, Manojlovićeva je sada imala potpuno drugačije mišljenje:
- Gde najtežu temu na početku... Mislim da moje mišljenje nije bilo pogrešno. Ja nikada nisam osudila ljubav koja se desila između Lune i Slobe. Ja sam samo osudila Slobin postupak što nije završio prethodnu vezu, a o Luni nemam nikakvo loše mišljenje - izjavila je Rada, a svi su odmah prokomentarisali da se uplašila tužbi kojima je Anabela Atijas zasula mnoge javne ličnosti koje su govorile o njenoj ćerki. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.