REKORDNA odšteta za Pirata sa Kariba!

Izvor: Mondo, 23.Maj.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKORDNA odšteta za "Pirata sa Kariba"!

Evo zašto će glumac dobiti skoro tri MILIONA odštete!

Oskarovac Džefri Raš dobiće skoro tri miliona australijskih dolara odštete zbog negativnih tekstova u tabloidima, prenose australijski mediji.

"Dejli telegraf" objavio je 2017. dva članka u kojima je glumca optužio za neprikladno ponašanje prema koleginici Erin-Džin Norvil u pozorištu u Sidneju.

Ona je tom listu ispričala da ju je glumac hvatao za zadnjicu i grudi, a Raš (67) je od početka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << poricao da se to uopšte dogodilo.

Raš je ranije prihvatio "samo" 50.000 dolara i javno izvinjenje, ali je onda njegov advokatski tim zahtevao da tabloid plati i procenjeni iznos koji bi glumac zaradio, da nije izgubio potencijalne poslove zbog ove priče.

Rezultat je rekordna isplata za ovakav slučaj u Australiji, pošto će glumac dobiti 1,98 miliona na ime izgubljene zaradte, povrh 850.000 dolara koliko je već dobio zbog povrede ugleda i časti.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.