RASPRODATO Sprema se invazija “delija” na Bern

Izvor: 011vodič.com, 19.Avg.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPRODATO Sprema se invazija “delija” na Bern

Kada je žreb spojio Crvenu zvezdu i Jang Bojs znalo se da će u Bernu četa Vladana Milojevića da se oseća kao kod kuće. Crveno-beli će imati veliku podršku “delija” u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona.
Kvota u kladionici MaxBet na igru 3+ na meču Jang Bojs – Crvena zvezda je 2.10. Meč se igra u sredu od 21 čas.
Sve karte za gostujući sektor za utakmicu između ekipe Jang Bojs >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i Crvene zvezde u Švajcarskoj su rasprodate! Stadion “Vankdorf”, kapaciteta oko 32.000 mesta, biće ispunjen do poslednjeg mesta. Zvezda je dobila oko dve hiljade karata koje su planule. U Bernu i okolini živi veliki broj Srba, a nekoliko stotina navijača doći će i iz Srbije.
Švajcarski šampion je pre nekoliko dana saopštio da neće dozviliti navijačima Crvene zvezde da budu na ostale tri tribine, ali nema sumnje da su se mnogi snašli i da će srpskog šampiona u Bernu da bodri i veći broj od 2.000.
Podsetimo, crveno-beli su i u Kopenhagenu prošle nedelje imali veliku podršku sa tribina stadiona Parken. U revanšu na Marakani očekuje se krcate tribine našeg najvećeg stadiona i svi veruju novi plasman sprpskog šampiona u grupnu fazu evro elite.
ČETVORICA VAN STROJA Problemi za Zvezdu pred meč u Bernu
Članak RASPRODATO Sprema se invazija “delija” na Bern se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post RASPRODATO Sprema se invazija “delija” na Bern appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajcarci: "Zvezdi smo dali i više ulaznica nego što im pripada!"

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019

UEFA je jasno propisala koliko ulaznica treba dati gostima...Crvena zvezda u sredu od 21 čas igra protiv Jang bojsa veoma bitnu utakmicu u okviru plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona, meč se igra u Bernu, a ono što je već sada poznato jeste da neće biti previše navijača crveno-belih i da oni...

Nastavak na Sportske.net...

ŠVAJCARCI SPREMILI PAKLEN PLAN: Evo na šta navijači Zvezde MORAJU da obrate posebnu PAŽNJU u Bernu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019

Izabranici Vladana Milojevića igraju prvi meč plej-ofa Lige šampiona...Fudbaleri Crvene zvezde u sredu igraju prvi od dva najvažnija meča u sezoni, protiv Jang Bojsa. Do ulaska u grupnu fazu Lige šampiona, izabranike Vladana Milojevića deli još 180 minuta, a prvu meč loptu crveno-beli imaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Zvezda kupila loz sreće za 3.750.000 evra! Kreće po bingo od 19.120.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2019, 08:05

Kada bude Zvezdina ekspedicija poletela put Berna, na sutrašnji prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona, Vladana Milojevića će progoniti jedna dilema. Sve je izvesnije da će Mirko Ivanić popuniti prazninu izazvanu supenzijom Dušana Jovančića, što znači da je otvoren konkurs za poziciju jednog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.