RADA OTKRILA ZASTO JE RASKINULA SA MOMIROM Smetalo mu je sto sam pevacica

Izvor: medio.rs, 06.Okt.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA OTKRILA ZASTO JE RASKINULA SA MOMIROM Smetalo mu je sto sam pevacica

- I on i ja smo dali sve od sebe. Ali ne vredi, kad ne ide, ne ide - rekla je Manojlovićeva

Pevačica Rada Manojlović koja je nedavno raskinula trogodišnju vezu sa košarkaškim menadžerom Momirom Gajićem, prvi put otkriva zbog čega je došlo do kraja ljubavi između Momira i nje.

– Nije mogao da se izbori sa mojom karijertom, nastupima, medijskim ekponiranjem. To mu je najviše smetalo. Ali, sada sam OK. Dobro je nekada biti malo sam. Tako čovek shvati koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << vredi i koliko vredi partner sa kojim je bio. Pored moje karijere, smetala nam je i daljina. U vezi je bilo i prelepih trenutaka, ali i daljina je učinila svoje. On živi i radi u Americi, a ja u Srbiji. Neko vreme smo uspevali da uskladimo obaveze i viđamo se, ali česta razdvojenost je presudila – izjavila je Rada i dodala:

– Nije nam išlo najbolje u poslednje vreme. I on i ja smo dali sve od sebe. Ali ne vredi, kad ne ide, ne ide.

Foto: Instagram/radamanojlovic

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.