RADA MANOJLOVIĆ PRESTRAŠENA Plašim se da neću ostati živa!

Izvor: Blic, 14.Jun.2017, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RADA MANOJLOVIĆ PRESTRAŠENA Plašim se da neću ostati živa!

Pevačica Rada Manojlović ovih dana se ne oseća najsigurnije- ni kada je reč o bezbednosti, ali i o izgledu. Pred nastup na jednom beogradskom splavu, požalila se kako planira letovanje, ali da nije sigurna da li će se vratiti živa.

"Letovaću u Egiptu, ali ako Bog da da se odande vratim živa i zdrava. Bojim i aviona i mraka i terorista. No, u životu moraš da ideš protiv svojih strahova. Inače bi trebalo da se vratim na selo i pevam tamo gde sam celog života pevala", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naglasila je Rada u emisiji Ekskluzivno.

Požalila se i kako nikad ne želi da izgleda provokativno, ali uvek bude suprotno.

"Okreću mi fotaparate ispod suknje. Moram malo da je spustim. I posle bude Rada ovo, ono, seva nešto, a oni mi sevaju ispod suknje", ističe popularna Četerežanka.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.