Putin odlikovao Miloša Bikovića! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Nov.2018, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin odlikovao Miloša Bikovića! (VIDEO)

Srpskom glumcu Milošu Bikoviću uručena je državna nagrade Rusije na Dan narodnog jedinstva.

Predsednik Rusije Vladimir Putin uručio je srpskom glumcu Milošu Bikoviću rusku državnu nagradu Medalju Puškina.

Nagrada je uručena na svečanom prijemu, organizovanom povodom Dana narodnog jedinstva, u Velikom kremaljskom dvorcu.

Medalja Puškina ustanovljena je 1999. godine i dodeljuje se za zasluge u oblasti kulture, prosvetiteljstva, knjizevnosti i umetnosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za veliku ulogu u očuvanju kulturnog nasleđa, za zbližavanje kultura i nacija.

Biković se na ruskom jeziku zahvalio predsedniku Putinu i čestitao Dan narodnog jedinstva.

Putin na ovaj praznik tradicionalno uručuje priznanja za doprinos u jačanju jedinstva ruske nacije, a nagrade dobijaju i strani državljani za posebne zasluge u jačanju mira, prijateljstva, saradnje i međusobnog razumevanja među narodima, očuvanju i promociji ruskog jezika u inostranstvu.

Poslušajte šta je rekao naš glumac kada je saznao za ovu čast:

View this post on Instagram

Naš @bikovic je dobitnik ruske državne nagrade "Medalja Puškina", koju će mu u Kremlju uručiti Vladimir Putin. Evo šta Miloš kaže o priznanju koje dobija. #milosbikovic #rusija #srbija #putin #mondoportal

A post shared by MONDO (@mondoportal) on Oct 22, 2018 at 12:03pm PDT

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vladimir Putin odlikovao Miloša Bikovića

Izvor: Tracara.com, 04.Nov.2018

Srpski glumac Miloš Biković odlikovan je danas ruskom državmom nagradom, medaljom Puškina, kojom ga je odlikovao ruski predsednik Vladimir Putin lično. Bikoviću je nagrada uručena na svečanom prijemu, organizovanom povodom Dana narodnog jedinstva, u Velikom kremaljskom dvorcu. Srpski glumac,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.