Pustio gomilu buba da ga “istetoviraju” ujedima po telu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: JavneVesti.com, 18.Maj.2014, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pustio gomilu buba da ga “istetoviraju” ujedima po telu (FOTO) (VIDEO)

Dokaz da je insektima moguće iscrtati telo jeste Met Kamper koji je napravio privremenu tetovažu tako što je dozvolio da ga izujeda na stotine buba

 
Hteli biste da se istetovirate, ali se plašite igala? Ne brinite, postoji rešenje i za vas – možete se istetovirati “prirodnim putem” i to bubama!
 
 
Dokaz da je insektima moguće iscrtati telo jeste Met Kamper koji je napravio privremenu tetovažu tako što je dozvolio da ga izujeda na stotine >> Pročitaj celu vest na sajtu JavneVesti.com << buba. Naime, Met ih je stavio u teglu, a zatim ju je prislonio na svoju ruku.
 
On je na poklopcu tegle napravio otvor u obliku zeca i tako je usmerio ujede i ujedno oblikovao svoju tetovažu.
Bube koje je koristio bile su takozvane Krevetne stenice, vrsta insekata koji se hrane krvlju ljudi i životinja.
Ove bube su svojim ujedima napravile ožiljak na Metovoj ruci, koji je napravio “prirodnu tetovažu”. Prema njegovim rečima, ova tetovaža traje dve nedelje, koliko je potrebno da ožiljak nestane.
 
Pogledajte video:

Nastavak na JavneVesti.com...






Povezane vesti

VIDEO: Dopustio bubama da ga ujedima istetoviraju

Izvor: Radio 021, 18.Maj.2014

Dokaz da je insektima moguće iscrtati telo jeste Met Kamper koji je napravio privremenu tetovažu tako što je dozvolio da ga izujeda na stotine buba.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JavneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JavneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.